Bedemand og begravelse Tørring – omsorgsfuld rådgivning

Har du mistet et kært familiemedlem, så hjælper vi dig med nærværende og omsorgsfuld service i den svære tid. Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står klar til at arrangerer en smuk bisættelse eller begravelse i Tørring og Uldum. Med betjening fra vores butik i Vejle står vi klar til at yde hurtig og professionel service, når du har brug for en lokal bedemand.

Vi løfter alle praktiske opgaver væk, så du og familien kan tage hånd om hinanden i sorgens stund. Det er et bærende etisk princip for os, at arrangere afskeden i tråd med afdødes ånd, så vi gør derfor altid vores yderste for at arrangere en afsked, der lever op til de ønsker, som der måtte være.

Kontakt os på tlf. 20 87 10 00 i dag og få en uforpligtende samtale om begravelse ved Tørring eller Uldum.

Få den rette rådgivning

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche ved vi, at der opstår mange økonomiske og praktiske spørgsmål i forbindelse med en begravelse. Vi tager ansvar og rådgiver de pårørende med stor professionalisme. Som din lokale bedemand lover vi, at vi med stor faglighed vil leve op til din tillid, hvis du vælger os.

Din bedemand nær Tørring kommer gerne hjem til dig

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, når behovet for en bedemand i Tørring eller omegn opstår. Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi vores bedemandsforretning i Brædstrup, men vi har også fuld forståelse for, at du foretrækker hjemmets vanlige rammer, når det gælder begravelse. Vi kommer meget gerne forbi, hvis du ønsker det.

Kontakt os for begravelse Tørring

Du kan kontakte os på telefon 20 87 10 00 eller via vores kontaktformular. Vi tager telefonen i alle døgnets 24 timer og står altid klar, når du har brug for det.

Du er også meget velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende samtale om en foranstående begravelse.

Find dit lokalområde her

Se mere om vores lokale begravelsesservices her:

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Lorem ipsum dolor sit ametLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla gravida varius finibus. Praesent placerat augue leo, nec euismod mauris iaculis eu.

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.