Din lokale bedemand

Hvis du skal planlægge en begravelse eller bisættelse i Vinding eller Mølholm, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvad der kan lade sig gøre i dit område. Vi gør altid vores bedste for at opfylde afdødes og pårørendes ønsker. Vi har gennem vores år i branchen opbygget en stor erfaring, og vi kan derfor give dig kompetent og professionel rådgivning.

Vi er tæt på dig

Vores bedemandsforretning ligger midt i området. Vi har adresse på Fredericiavej i Vejle, hvor du er velkommen til at kigge forbi vores hyggelige og hjemlige lokaler – vi har gode parkeringsmuligheder. Du kan hos os altid være sikker på at få en nærværende, omsorgsfuld og professionel rådgivning, hvor der bliver lyttet til dig.

Vi kommer hjem til dig

Det er for mange en svær tid, når man mister. Der er mange tanker og følelser, der kører rundt i hovedet. I forbindelse med at man mister, er der mange ting, der skal besluttes, og der er dokumenter, der skal skaffes og udfyldes. Vi vil derfor sørge for, at du føler dig så afslappet og tryg som muligt. Derfor vil vi meget gerne komme hjem til dig, hvis det er der, du føler dig mest tryg. Hvis du hellere vil komme til os og holde samtalen i vores forretning, er du også meget velkommen til det. Vi hjælper med det praktiske i det omfang, du ønsker, og vi planlægger ceremonien ned til den mindste detalje.

Begravelse pris

Find dit lokalområde her

Se mere om vores lokale begravelsesservices her:

Tegning af børn der spiller fodbold
Begravelsesforretning Vahl og Wetche logo i hvid

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Danmarks landkort cirkel om begravelsesforretningens placering
Faguddannet begravelsesforretnings certifikat
Vi er på naturenergi

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.

[forminator_form id="66"]