Bedemand i Vejle – Vi er din lokale begravelsesservice

Vi har professionelle bedemænd i Vejle. Når du skal finde en bedemand, er det vigtigt, at det er en, du føler dig tryg ved. Når man mister, er der en masse tanker, der kører rundt oppe i hovedet. Gennem vores mange år i branchen har vi opbygget en stor viden og erfaring indenfor vores fag. Vi kan derfor hjælpe dig bedst muligt, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse. Vores bedemænd har et stort kendskab til byens præster og kirker, og vi ved, hvad din lokale kirke byder på, og hvad der kan lade sig gøre. Vi er med andre ord din lokale bedemand.

Vi er tæt på dig

Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvad det vil sige at miste. Vi er altid klar til at tale med dig, og vi yder altid nærværende og professionel rådgivning. Vi sætter os i de pårørendes sted og sørger for, at du bliver hørt. Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning i Vejle.

Vores bedemænd i Vejle kommer gerne hjem til dig

Det kan være svært at overskue tingene i tiden efter, at man har mistet. Beslutningerne, der skal tages, kan virke uoverskuelige, og det samme er gældende for de dokumenter, der skal indhentes og udfyldes. Derfor tilbyder vi at hjælpe med det praktiske i det omfang, du ønsker. Når vi skal have vores samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad der skal ske, er det vigtigt, at du er tryg. For de fleste er det i deres eget hjem, at de er mest trygge, og derfor kommer vores bedemand også hjem til dig. Vi vil sammen planlægge dagen, så ceremonien forløber perfekt, og alt er planlagt ned til den mindste detalje.

Du kan altid komme i kontakt med os

Har du mistet, og skal du til at arrangere en bisættelse eller begravelse, så tag kontakt til din lokale bedemand. Vores telefon er altid åben og klar til at tage imod din henvendelse – også i weekenden. Du er også velkommen til at komme forbi vores begravelsesforretning i åbningstiderne. Ring altid først for nærmere aftale, da vi ofte kan være kaldt ud til en samtale.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.