Professionel bedemand Jelling

Når en af vores kære går bort, kan det være svært at overskue alt det praktiske, der skal tages hånd om. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche bistår vi dig gerne med dette. Det er et bærende princip for os, at den sidste afsked bliver som ønsket for både afdøde, men også for de pårørende. Vi gør derfor altid vores yderste for at arrangere en ceremoni, der lever op til disse ønsker ved en begravelse i Jelling og omegn.

Kontakt os på tlf. 20 87 10 00 i dag og få en uforpligtende samtale.

Få den rette rådgivning ved begravelse Jelling

I forbindelse med en begravelse opstår der typisk mange praktiske og økonomiske spørgsmål. Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche har vi stort fokus på vores ansvar for at rådgive de pårørende korrekt. Vi ved, at det at vælge en bedemand er en tillidssag, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at leve op til denne tillid. Hvis du vælger os som din bedemand i Jelling, er du sikret en professionel og faglig hjælp.

Din lokale bedemand i Jelling

Begravelsesforretningen Vahl & Wetches fysiske butik ligger i Vejle, hvorfra vi betjener kunder i hele Vejle og opland. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en bedemand i Jelling. Vi kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker, at vores samtale skal foregå i trygge rammer. Du er selvfølgelig også velkommen i vores begravelsesforretning i Vejle.

Kontakt din bedemandsforretning Jelling

Du er meget velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning nær Jelling på telefon 20 87 10 00 eller via vores kontaktformular. Vi har 24 timers service, så du kan kontakte os hele døgnet rundt. Vi er her for dig, når du har brug for det.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Lorem ipsum dolor sit ametLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla gravida varius finibus. Praesent placerat augue leo, nec euismod mauris iaculis eu.

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.