Bedemand Bredballe

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche hjælper vi dig igennem den svære tid, så du får sagt ordentligt farvel til din kære. Vi kan hjælpe med alt lige fra planlægning af begravelsen eller bisættelsen til rådgivning i forbindelse med alle de praktiske spørgsmål, der opstår, når et dødsfald finder sted. Vi sætter en ære i at være en pålidelig, empatisk og omsorgsfuld bedemand, som du og familien kan føle jer trygge ved.

Vi sørger for alt det praktiske

Som din bedemand i Bredballe sørger vi bl.a. for alt det praktiske ved ceremonien. Vi respekterer altid afdødes ønsker i det omfang disse kendes, men vi tager naturligvis også gerne dine ønsker med i planlægningen. Vi står endvidere for kontakten med begravelsesmyndigheden, præsten og kirken samt sørger for, at ceremonien kommer til at foregå gnidningsfrit og stilfuldt.

Vi kommer gerne på besøg hos dig

Vi ved af erfaring, at mange foretrækker at planlægge en begravelse eller bisættelse i deres eget hjem, hvor de føler sig trygge. Vi tilbyder derfor gerne at komme hjem til dig til det indledende møde, når du har brug for os i Bredballe. Du er også altid velkommen i vores forretning på Fredericiavej i Mølholm lige over broen.

Hvad koster en begravelse

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.