Bedemand Grejsdalen

Vi er din lokale bedemand i Grejsdalen. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og du får hos os bedemænd, der er yderst professionelle og kompetente. Vi har gennem årene hjulpet mange borgere i byen, og vi har derfor et stort kendskab til byens præster og de muligheder der er i byen. Vi sørger altid for bedst muligt at opfylde afdødes og dine ønsker, så I får en dag, som I kan se tilbage på med en god følelse i kroppen til trods for omstændighederne.

Vi kommer hjem til dig

Det er for mange en svær tid, når man mister en. Der kan være mange ting, der skal tages stilling til. Der skal blandt andet samles og underskrives dokumenter. Vi vil derfor ordne det praktiske i det omfang, som du ønsker. Vi vil gerne gøre ceremonien perfekt og stilfuld, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med at planlægge det hele ned til den mindste detalje.

Vi vil gerne have, at du har det så trygt og afslappet som muligt, når vi holder den indledende samtale. Derfor kommer vi gerne hjem til dig, hvis det er der, du føler dig mest tryg. Hvis du har det bedre med at være hos os, er du også velkommen til det. Vi bor i hyggelige og hjemlige lokaler på Fredericiavej i Mølholm, hvor der er gode parkeringsmuligheder.

Vi sætter os altid i dit sted, og vi gør vores yderste for at opfylde afdødes og dine ønsker. Vi er certificerede, og har en stor erfaring at trække på, hvilket sikrer dig en yderst professionel og kompetent rådgivning, hvor du kan føle dig helt tryg ved os.

Vi er altid til at få fat på

Skal du bruge en bedemand i Grejsdalen, er vi altid til at få fat på. Vores telefon er åben hele døgnet rundt hele ugen. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik, der ligger på Fredericiavej i Vejle.

Når du ringer eller besøger os, kan du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.