Vi er din bedemand i Trekantområdet

Hos Begravelsesforretningen Vahl & Wetche står vi til rådighed i hele Trekantområdet med nærværende og omsorgsfuld hjælp, når du har brug for en kompetent og erfaren bedemand. Trekantområdet dækker i vores optik Middelfart, Vejen, Billund, Grindsted, Kolding, Fredericia og Hedensted. Der er ens prisstruktur i hele området med fem faste pakkepriser, som du finder her på siden under priser. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi har gennem årene hjulpet mange borgere i området. Vi har et stort kendskab til byerne, deres kirker og præster, så vi ved hvilke muligheder, der er i de forskellige byer. Vi sætter os altid i dit sted, og vi gør vores yderste for at opfylde afdødes og de pårørendes ønsker for at få den perfekte begravelse eller bisættelse, så du kan tænke tilbage på dagen med en god følelse i kroppen trods omstændighederne.

Tag trygt kontakt til os.

Vi er i dit område

Med vores adresse på Fredericiavej i Vejle ligger forretningen tæt på alle byerne i trekantområdet. Vi har gode parkeringsmuligheder, og du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige og hjemlige lokaler, hvis du har brug for nærværende og professionel rådgivning. Mange foretrækker samtale hjemme hos dem, og vi tilbyder naturligvis at køre hjem til dig uanset hvor i Trekantområdet du bor.

Vi kører hjem til dig

Når det triste sker, at man mister, kan tiden lige efter virke meget uoverskuelig. Der er forskellige ting, der skal tages stilling til og papirer, der skal fremskaffes. Derfor hjælper vi til med det praktiske i det omfang, du ønsker det, og vi planlægger ceremonien ned til den mindste detalje.

Det er vigtigt, at du føler dig så tryg som muligt, når vi skal holde samtalen. For mange er det det  tryggeste sted at være i deres eget hjem, og derfor kommer vi gerne hjem til dig. Hvis du har det bedre med at komme til vores bedemandsforretning i Trekantområdet, er du også meget velkommen til det.

Professionel og empatisk bedemand til en god pris

Vi mener at alle skal have råd til den begravelse de fortjener. Alt afhængig af hvor kompleks en bisættelse eller begravelse, der ønskes, tilbyder vi fem forskellige prisniveauer. Vi forsøger altid at indhente tilbud på blomster og gravsten, så du får den bedste kvalitet for pengene uanset dit budget.

Hos Bedemandsforretningen Vahl & Wetche får du en nærværende og fordomsfri bedemand i Fredericia og resten af Trekantområdet. Vi har mange års erfaring med komplekse opgaver, hvor et stort overblik er nødvendigt. Vi udviser tryghed, omsorg og nærværende service i de svære situationer.

Det vigtigste for os er at yde en god service med respekt for afdødes og efterladtes ønsker. Vi hjælper dig igennem en svær tid og rådgiver dig omkring de svære valg angående blomster, urner, kiste eller andet. Vi tilbyder også at tage os af nogle af de praktiske ting som kan virke alt for uoverskueligt i en sorgproces, f.eks. at bestille en dødsannonce.

Miljøvenlig begravelse

Få en bedemand i Trekantområdet med forstand på naturvenlige og bæredygtige begravelser eller bisættelser. Vi går meget op i at alle materialer til begravelsen er miljøansvarlige. Vores urner er miljøvenlige fiberurner, som skåner natur og miljø. Alle kister bliver fremstillet af CE-mærket naturtræ med respekt for bæredygtig skovhugst og vi støtter op om genplantningen af skovene. Vi forsøger så vidt muligt at få dansk producerede blomster og andre varer, så vi sparer på CO2-udledning fra transporten. Hos Bedemandsforretningen Vahl & Wetche får du en bæredygtig bedemand i Trekantområdet, som viser hensyn til klima og natur. Læs mere her: Bæredygtighed.

Vi er til at kontakte hele døgnet

Du kan altid komme i kontakt med os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vores telefon har åbent hele døgnet rundt, alle ugens dage. Du er også velkommen til at besøge vores bedemandsforretning på vores adresse på Fredericiavej i Vejle. Det er tæt på afkørsel 61A Vejle C, og der er gode parkeringsmuligheder ved butikken.

Tegning af børn der spiller fodbold

Find dit lokalområde her

Se mere om vores lokale begravelsesservices her:

Begravelsesforretning Vahl og Wetche logo i hvid

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Danmarks landkort cirkel om begravelsesforretningens placering
Faguddannet begravelsesforretnings certifikat
Vi er på naturenergi

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.

[forminator_form id="66"]