Vi er din lokale bedemand nær Hedensted få hjælp til bla. bissættelse

Få hjælp til en begravelse eller bisættelse af en bedemand nær Hedensted

Efter en del år i faget, har vi opbygget en stor erfaring. Vi har været bedemand i Hedensted for mange borgere gennem årene. Det betyder, at vi har et stort kendskab til byen og de muligheder, der er. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og vi kan derfor komme med en professionel vejledning til, hvordan vi på bedste vis får jeres ønsker indfriet. Dermed får I en god dag, som I kan se tilbage på med en god følelse indeni trods omstændighederne.

Vi er i området

Som din lokale bedemand nær Hedensted har vi et stort kendskab til byens kirke og præster. Vi har adresse i Vejle på Fredericiavej, hvor der er gode parkeringsmuligheder. Du er altid velkommen i vores bedemandsforretning, hvis du har behov for en samtale. Vi har igennem vores mange år i branchen opbygget en solid erfaring og menneskekundskab. Vi er gode til at lytte, og vi vil altid sætte os i de pårørendes sted, for at kunne yde kyndig og professionel rådgivning.

Bedemand nær Hedensted – vi kommer hjem til dig

Det kan være en rigtig svær tid som pårørende, når man har mistet. Derfor kan hele planlægningen og det praktiske virke uoverskueligt. Der er mange ting, der skal tages stilling til og en masse papirer, der skal samles og skrives under. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så meget vi kan, og du bestemmer selv, i hvilket omfang vi skal hjælpe til med det praktiske.

Når vi har vores samtale, vil vi gerne have, at du føler dig så tryg og tilpas som muligt. Derfor vil vi gerne komme hjem til dig og holde samtalen, hvis du har det bedst med det. Hvis du hellere vil være hos os, er du også velkommen til det – vi har gode parkeringsmuligheder.

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du er altid velkommen til at kigge forbi i vores bedemandsforretning i Vejle, når der er åbent. Du kan også komme i kontakt med os ved at ringe. Vi besvarer opkald hele døgnet rundt alle ugens dage – også i weekenden.

Tegning af børn der spiller fodbold

Vores bedemand nær Hedensted tilbyder rådgivning og hjælp til begravelse og bisættelse

Vi har mange års erfaring og er meget til rådighed, når du skal træffe alle beslutninger vedrørende begravelse eller bisættelse nær Hedensted. Vi rådgiver om valg af alt lige fra urne, kiste, blomster, gravsten og eventuelle taler eller digte, der skal indgå i ceremonien. Med hensyn til gravsten kan det være en god ide at vente med at træffe beslutning om dette til et stykke tid efter begravelsen, men vi står naturligvis stadig til rådighed i tiden efter og indhenter gerne et tilbud hos vores samarbejdspartner.

Naturvenlig og bæredygtig begravelse

Som bæredygtig bedemand i Hedensted sørger vi for at være skånsomme over for naturen og miljøet. Vi anvender kun miljøvenlige materialer. Vores kister er lavet af CE-mærket naturtræ, som bidrager til bæredygtig skovhugst, og vi støtter op om initiativer til beplantning af mere skov. Alle urner er produceret af miljørigtige materialer her i Danmark. Vores blomster er alle indhentet så lokalt som muligt, så der ikke udledes for meget CO2 på transporten af de smukke blomster. Vi prøver altid at blive bedre og mere klimavenlige i vores praksis.

Betænksom bedemand i Hedensted

Hos Bedemandsforretningen Vahl & Wetche får du en erfaren bedemand i Hedensted, som bidrager med tryghed, omsorg og nærværende service i de svære situationer og kan bevare overblikket i en kompleks proces. Det vigtigste for os er at yde en god service i tråd med afdøde og efterladtes ønsker. Vi viser empati, nærvær og professionalisme og tilgår alle bisættelser og begravelser med respekt og omhu.

Find dit lokalområde her

Se mere om vores lokale begravelsesservices her:

Begravelsesforretning Vahl og Wetche logo i hvid

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Danmarks landkort cirkel om begravelsesforretningens placering
Faguddannet begravelsesforretnings certifikat
Vi er på naturenergi

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.

[forminator_form id="66"]