Din lokale bedemand i Løsning

Få hjælp af en bedemand i Løsning

Vi har været i branchen i mange år, og vi har opbygget et godt kendskab til byen. Vi kender blandt andet byens præster godt, og vi ved hvilke muligheder, der er i byen. Derfor ved vores bedemand nær Løsning, hvad der kan lade sig gøre, så vi kan indfri både pårørendes og afdødes ønsker, så I får en begravelse, som I kan se tilbage på med en god følelse trods omstændighederne. Vi er kort sagt jeres lokale bedemand i Løsning.

Din lokale bedemand Løsning

Vi er tæt på dig

Vores bedemandsforretning ligger tæt på dig. Vi bor i Vejle på Fredericiavej, hvor vi har gode parkeringsmuligheder. Du er altid velkommen til at kigge ind, hvis du har brug for det. Vi er professionelle, og vi er gode til at sætte os i dit sted. Vi vil altid gøre vores bedste for at indfri dine ønsker og være med til at planlægge dagen ned til mindste detalje, så begravelsen eller bisættelsen bliver perfekt.

Vores bedemand i Løsning kommer hjem til dig

Vi ved, hvor hårdt det kan være at miste. Og vi ved, hvor meget der skal tages stilling til. Derudover er der diverse dokumenter, der skal skaffes og underskrives. Det hele kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt, og vi vil derfor sørge for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vi kan stå for det praktiske i det omfang, du ønsker. Derudover vil vi gerne sørge for, at du under vores samtale føler dig mest muligt tryg. Vores bedemand i Løsning vil derfor gerne komme hjem til dig, hvis det er der, du føler dig mest tryg. Hvis du hellere vil være hos os, er du meget velkommen til at komme forbi, så afholder vi samtalen i vores hyggelige og hjemlige lokaler.

Du kan altid kontakte din bedemand nær Løsning

Du er altid velkommen til at besøge os på vores adresse i Vejle eller tage kontakt til os telefonisk. Vi besvarer dit opkald døgnet rundt alle ugens dage.

Tegning af børn der spiller fodbold

Find dit lokalområde her

Se mere om vores lokale begravelsesservices her:

Begravelsesforretning Vahl og Wetche logo i hvid

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder nærværende og fordomsfri rådgivning. Alle praktiske detaljer bliver ordnet efter dine ønsker, så du har tid til at drage omsorg for dig selv og de andre efterladte. Vi er naturligvis certificerede bedemænd – og vi står klar ved telefonerne døgnet rundt.

24 timers service

Danmarks landkort cirkel om begravelsesforretningens placering
Faguddannet begravelsesforretnings certifikat
Vi er på naturenergi

Kontakt os døgnet rundt

Vi tager telefonen døgnet rundt. Ring til os på 20 87 10 00 eller udfyld vores kontaktformular.

[forminator_form id="66"]